fbpx
26 novembre 2020 Flairck Back Alive – Johan Meurisse/musiczine.net/nl

Flairck Back Alive – Johan Meurisse/musiczine.net/nl

Flairck – Back Alive!
Op 9 oktober kwam het nieuwe album van Flairck uit. Dit is het eerste album met de nieuwe bezetting van deze legendarische groep. Back Alive! bevat gloednieuwe muziek (door Pablo Ortiz en Joris Vanvinckenroye) en frisse arrangementen van de meest toonaangevende werken uit de lange Flairck- geschiedenis.
De jonge generatie muzikanten nam in 2017 de fakkel over van de succesvolle Nederlandse groep. Nu verkennen ze nieuwe paden en blazen ze Flairck nieuw leven in. Verwacht je aan een brok energie met een hedendaagse toets én een verfrissende kijk op een indrukwekkend muzikaal verleden. Flairck is Back Alive! http://www.musiczine.net/nl/news/item/79925-even-voorstellen-flairck-back-alive.html?fbclid=IwAR0N4tDdkn6rIP4rkWh6XQ86NvlTTOAzg06ote8OXj1m8n279llX0qo0a30 

Mot clé :
%d blogueurs aiment cette page :