fbpx
10 novembre 2017

Moors Magazine

Lara Leliane – Free

Lara Leliane bracht een album uit op het Luikse platenlabel Homerecords.be, een label dat uitblinkt door avontuurlijke folkmuziek uit te brengen. Leliane gaat een behoorlijke stap verder – op Free mengt ze verschillende vormen van wereldmuziek met folk en jazz en maakt daar een mooie, melancholieke eigen muziekvorm van die dankzij haar prachtige stem en de magnifieke arrangementen een verpletterende indruk maakt. Leliane zingt niet alleen, ze speelt ook gitaar, speelt fluit en drums en componeerde de muziek. Ze nodigde daarbij de perfecte muzikanten uit – oud-speler Tristan Driessens, basklarinettist Frans van Isacker, die prachtig met de warme stem van Leliane kleurt en de sublieme drummer Jens Bouttery en bassist Rui Salgado. Een magistraal mooi album.

Lara Leliane – Free – Homerecords.be

https://www.moorsmagazine.com/muziek/jazz-blues/lauren-laura-lara-en-laura-vier-topmusici/

Mot clé :
%d blogueurs aiment cette page :